неделя, 2 юни 2013 г.

Истинските жени търсят рецептата на живота

Искаме да се обърнем към вас с призива да продължите търсенето, в което милиони жени преди вас са се впускали – как да подберат и приготвят по най-благотворния здравословен начин ястието на живота си, за да го поднесат с гордост на масата на семейното празненство и с радост да гледат как любимите хора се изпълват със сила и енергия. Тайната рецепта на живота понякога се предава от жена на жена, понякога бива записана и пазена векове в стари манастири, където застаряващи монахини с изгладени лица благоговейно служат на Бога.

В днешно време ароматът на тайно сготвеното ястие на живота се разнася сред детски градини, офиси и предприятия, от страна в страна, та чак отвъд Европа и Мала Азия. И става ясно, че все повече хора са вкусили от ястието на живота, но рядко се знае от широките маси точната съставка на рецептата. Само в определени среди се разполага с тази рецепта и повечето хора се питат – каква е тайната, откъде може да бъде намерена тя, какво съдържа, кой е последният приемник (в нашия случай става за приемничка и за рецепта приготвена в домашна обстановка).

Ние решихме да разширим кръга на посветените домакини и се надяваме да събудим интереса на жени от различни възрасти, като ги поздравим за смелостта им да търсят и да подбират най-доброто – както за себе си, така и за любимите си хора. Ще споделяме една лична тайна, като я правим обществено достояние на растяща група от жени. Така ще допринесем за това мъдростта да бъде чута и дрехата на правдата облечена, преди да се заемем да готвим и храним околните. Всеки има достъп в днешно време. Знаем, че храната по-скоро има символично значение, колкото и материална да е тя. Библията казва: „От думите на устата си човек ще се нахрани.” А Исус Христос казва: „Аз съм хлябът на света.” Дали ще разберем това буквално или преносно в момента няма значение. Важното е, че думите имат силата да захранват съзнанието ни и подсъзнанието ни, а ние ви пожелаваме да вземете от добрия квас, защото „малко квас заквасва цялото тесто.”

Очаквайте новите книги на Издателска къща ВикторияБГ, която е предназначена за български читателки и се стреми да увеличи потока на книги за християнския свят, за да се подсилим в търсенето на истината и мъдростта, която ни беше изпратена първоначално чрез Исус Христос. Отново ще цитирам Библията. В едно от Евангелията се казва, че ако се изброят всички добри дела и чудеса на Исус, то нямаше да ги поберат всички книги на земята. Ние смятаме, че чрез Светия Дух Господ и днес работи на земята като проявява своята чудотворна сила. Ние ще се опитаме да изнесем в книги множество свидетелства, за да се заситят душите ви, да се насърчите и да израснете в скритата мъдрост на Словото. Бъдете благословени от нашето издателство, ВикторияБГ. Пожелаваме ви победата на Христос да блесне във всяко едно отношение във вашия живот.