сряда, 6 декември 2017 г.

"Силата на съпругата в молитва" от Сторми Омартиан вече на български

Вече е тук и на български, за всички, които години наред са я очаквали с нетърпение. Ето и повече подробности за съдържанието. Състои се от 30 глави - идеалното предизвикателство да се чете по една кратка глава всеки ден от месеца, за да получат съпругите насърчение да се молят за човека до себе си. Самото заглавие е много вдъхновяващо и провокира жените да действат и да закрилят семейството си чрез молитви. Стилът е достъпен за всеки и се чете лесно. Сторми е отделила 30 теми, които са често срещани във всеки брак и към всяка от тях е представила примерна молитва. Също така включва и стихове от Библията след всяка глава - чудесни стихове при това, които служат за допълнителна мотивация и вдъхват сили. Това ще ви помогне да държите мисълта за Божието равновесие в центъра на вашите молитви за брака ви. Важно е съпругите да бъдат подсещани да се молят за специфични области от живота на съпруга си и да им бъде напомняно за Божието Свято Слово.

Сторми открито споделя в увода, че тя също до голяма степен е преживяла усещането за безнадеждност, което е причината един човек да се откаже да прави това, което е правилно. Тя разбира проблемите на самотата в брака, които ви карат да копнеете за някого, които може да види душата ви и да разбере какво става в нея. Но също така е осъзнала, че когато се молите за съпруга си със стихове от Библията, всъщност вече прилагате едно мощно средство за положителна промяна. Разказва как лично при нея Бог е изцелил брака им, както и допълва с примери от други бракове, преминали през изпитания, вероятно много добре познати на повечето читатели. Цялата история насърчава за НАДЕЖДА. Тази книга е чудесна, защото ви учи КАК да се молите за съпруга си, като подробно се фокусирате в специфични области от живота му, без да пропускате най-важните елементи. Тя е едно ежедневно напомняне кое е важно за един мъж да бъде щастлив, грижовен баща, отдаден съпруг, глава на семейството, верен мъж на Бог и на Словото Му.

Сторми Омартиан е написала и други книги, които можете да намерите на български: "Силата на родителя в молитва" и "Силата на жената в молитва".

За повече информация вижте сайта Издателство ВикторияБГ или пишете на имейл: izd_vic@abv.bg


Източник: UnveiledWife

Няма коментари:

Публикуване на коментар