неделя, 18 май 2014 г.

Ново от нашето издателство

С радост искаме да ви съобщим две новини:

1. Новата ни интернет страница вече е готова и там ще намерите повече информация за това как може да се свържете с нас и да си поръчате новите издания. Проверете сами: 


2. Предстои много скоро издаването на "Силата на жената в молитва" на авторката Сторми Омартиян, която е световен бестселър, грабнал вниманието на милиони читателки по света. Ние имаме привилегията да я представим на българската публика. Ето и кратка визитка на съдържанието:


"Може да ви изглежда по-лесно да се молите за съпруга си, децата си, приятелите и всички близки, но Бог иска да чуе молитвените ви желания за вас самите. Той обича да вижда как се обръщате към Него с нуждите си и Го молите за помощ  - да ви покаже как да се превърнете в жената, която винаги сте мечтала да бъдете."

Сторми Омартиян е помогнала на милиони жени да задълбочат молитвения си живот и да се убедят в ефективността на молитвата. Сега посредством познанията си в областта на Писанието и искрените примери от личния си живот, тя ви показва как:
   ·    да се приближите към Бог
   ·    да познаете плановете и целите Му за живота  си
   ·    да получавате утеха, помощ и сила всеки ден
Поверявайте Му грижите на сърцето си всеки миг и открийте невероятната сила на молитвата, която ще промени всичко към добро.

Сторми Омартиян е авторка на бестселър поредицата Силата в молитва© (с над 10 милиона продадени копия по целия свят), чието пълно издание предстои да излезе тук в серията Жени във вярата. Сторми и съпругът й Майкъл са семейни от 32 години с три деца.
Издателство ВикторияБГ